top of page

NATUURLIJKE SMAKEN EN VERRASSENDE BLENDS

IMG_0602.jpeg

Diverse losse theesoorten, zowel in hun pure vorm als verschillende blends zijn verkrijgbaar. Hierbij zijn er verschillende zwarte, groene, witte en oolong theesoorten, maar ook een ruim aanbod aan infusies, gaande van fruitinfusies tot kruideninfusies. 

 

Een klein aanbod in koffie, hierbij bied ik 2 soorten aan. Dit is mogelijk zowel in bonen als gemalen in verschillende soorten hoeveelheden. 

 

Ambachtelijke confituren zonder toegevoegde suikers gemaakt door de familie Wildiers. Zij bieden al generaties lang verschillende soorten confituren aan die gemaakt zijn met lokale producten. 

 

Ambachtelijk assortiment gebakken koekjes gemaakt door een artisanale koekenbakkerij 'Maisons La Confiance' gelegen in Brugge. Oorspronkelijk zijn zij jaren geleden begonnen met de focus op artisanale speculoos, maar hebben na jaren hun assortiment uitgebreid. 

 

Honing volgens het seizoen van de bijen, recht van bij de imker 'De Nectarist'. Zij bieden eerlijke en verantwoorde honing aan met een groot respect voor de bijen. Zo zal u in de winkel steeds honing terugvinden waarvan het op dat moment het seizoen is. 

 

Handgemaakte tasjes, bordjes en theekannen in keramiek gemaakt door verschillende keramisten verspreid over Vlaanderen. Zo heeft elke keramist(e) zijn/ haar eigen stijl in de collectie gestoken die wordt aangeboden.

 

Geschenkmanden voor elke leuke gelegenheid.

CONSULTANT NAAR BEDRIJVEN EN HORECA

Bent u op zoek naar iemand om u te helpen bij het opstellen van een theekaart op maat van uw zaak? Of iemand die u de nodige adviezen kan geven omtrent de ideale zetmethode van uw thee of infusie? Dan help ik u hier met veel plezier bij.

Neem hiervoor gerust contact op via mail of telefonisch en dan bekijken we samen alle mogelijkheden voor een perfecte samenwerking. 

Alle contactgegevens kan u terugvinden op de volgende pagina. Tot snel?! 

IMG_0632.jpeg
bottom of page